ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσιάκος: "Ντέρμπι από τα παλιά"

Τσιάκος: "Ντέρμπι από τα παλιά"
INTIME SPORTS

Ο σέντερ του Πανιωνίου Γιώργος Τσιάκος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Fast break”, με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" με τον Σπύρο Καβαλιεράτο για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παπάγου, στο ντέρμπι της Β' Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε στις προσπάθειες των "κυανέρυθρων" να επιστρέψουν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παπάγου: " Την Κυριακή έγινε ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα παλιά, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παπάγο σε ένα γεμάτο γήπεδο, που θα ζήλευαν ομάδες της Α1".

Για το 2 στα 2 του Πανιωνίου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής απέναντι σε Κορωπί και Παπάγου: " Η ομάδα του Πανιωνίου είχε ξεκινήσει για την Α2. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν τα πλάνα και αποφασίστηκε να παίξουμε στην Β' Εθνική. Ο προπονητής όμως και οι βοηθοί είναι πολύ ικανοί. Έφτιαξαν μια ομάδα με δυναμική. Έχουμε ακόμη πολύ χρόνο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εμείς πάντως κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσοι, πάντως φορούν την φανέλα ξέρουν σε ποια ομάδα είναι. Εμείς οι παλαιότεροι πρέπει απλά να τους δείξουμε τον δρόμο. Είναι ακόμη νωρίς , αλλά πρέπει να στοχεύουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ