ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Το restart της νέας εποχής στον Πανιώνιο

Το restart της νέας εποχής στον Πανιώνιο

Η νέα εποχή στον Πανιώνιο ξεκίνησε, με τον κόουτς Σορώτο να προπονεί τους παίκτες του. Τα νέα δεδομένα αναφέρουν πως οι "κυανέρυθροι" θα παίξουν στη Β' Εθνική στη νέα σεζόν. Ολοκληρώνεται το ρόστερ.

Το restart του Πανιωνίου ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (16/9), οπότε ο Κώστας Σορώτος κάλεσε τους παίκτες του στο κλειστό, για την πρώτη προπόνηση, με τα νέα δεδομένα: αυτά που θέλουν τους "κυανέρυθρους" να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Η πρόθεση των ανθρώπων που ανέλαβαν να "τρέξουν" την ομάδα (Χρήστος Βουζουνεράκης, Χρήστος Χριστοδούλου και Κώστας Σορώτος), είναι να ολοκληρώσουν το ρόστερ το συντομότερο δυνατό, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν από την απραξία των ιθυνόντων της ΚΑΕ, όλο το καλοκαίρι -και της απώλειας παικτών, στο μεσοδιάστημα.

Στη συνάντηση ανθρώπων του Πανιωνίου, το Σάββατο 12/9, με θέμα την αναζήτηση βιώσιμης λύσης για το τμήμα μπάσκετ, προτάθηκαν από τον Ερασιτέχνη -μέσω του μέλους του, Χρήστου Βουζουνεράκη- τα εξής:

1) η σύσταση άτυπου κλαμπ μελών-φίλων μπάσκετ, που θα υποστηρίξουν τα επόμενα χρόνια το σχέδιο βιωσιμότητας και ανάπτυξης του τμήματος.

2) η δημιουργία ταμείου βάσης, με τη οικονομική ενίσχυση των μελών (2000, 1000 και 500 ευρώ ετησίως)

3) η διαχείριση των ακαδημιών μπάσκετ

4) η λειτουργία της ανδρικής ομάδας

5) η ανεύρεση χορηγιών-διαφημίσεων

Για όλα αυτά, τα μέλη θα χρειαστεί να αναδείξουν μια Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ, στο πλαίσιο του Ερασιτέχνη. Οι εξελίξεις που ακολούθησαν την άρνηση της ΚΑΕ, να λειτουργήσει την ομάδα στην Α2 -την περασμένη Δευτέρα, δημιούργησαν τετελεσμένο για την ομάδα. Πλέον, απαιτείται η άμεση ενεργοποίηση των φίλων του Πανιωνίου, που θα υποστηρίξουν την ομάδα, στον 1ο όμιλο της Β' Εθνικής.

Εκκρεμεί η συνάντηση των μελών, την προσεχή εβδομάδα, στην Εστία Νέας Σμύρνης. Μένει να οριστικοποιηθεί η ημέρα και η ώρα -θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Το restart της νέας εποχής στον Πανιώνιο

Ο κόουτς Σορώτος

Το restart της νέας εποχής στον Πανιώνιο

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ