ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Χουγκάζ από τον Πανιώνιο, φαβορί ο Φραγκιάς

Τέλος ο Χουγκάζ από τον Πανιώνιο, φαβορί ο Φραγκιάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κρις Χουγκάζ αποχαιρετά τον Πανιώνιο και ο Βασίλης Φραγκιάς αναλαμβάνει την αποστολή να κρατήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Basket League.

Λίγες ώρες μετά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον Σταύρο Αλευρογιάννη στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, οριστικοποιήθηκε η πρώτη σημαντική αλλαγή για τους κυανέρυθρους. Ο Κρις Χουγκάζ αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ο Βασίλης Φραγκιάς ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει.

Ο Χουγκάζ έμεινε στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου για μόλις τέσσερις αγωνιστικές, καθοδήγησε την ομάδα στην εντός έδρας νίκη επί του Άρη που ήταν η πρώτη του στην Α1, όμως πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Φραγκιάς, από την άλλη, επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στη μεγάλη κατηγορία (εργαζόταν μέχρι τον Μάρτιο του 2017 στην Εθνική Κατάρ) και απ' ότι φαίνεται θα προχωρήσει και σε αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, στην προσπάθεια που θα γίνει για να παραμείνει στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ο Πανιώνιος έχει εντός έδρας αγώνες με τον Παναθηναϊκό, το Ρέθυμνο και τον Κολοσσό, ενώ θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ