ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Βεργίνης

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παίκτης του Πανιωνίου έγινε -για δεύτερη φορά στην καριέρα του- ο Δημήτρης Βεργίνης, που γύρισε στην Αθήνα μετά από μια σεζόν στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του Άρη. Αποκτήθηκαν και οι Ρίκι ΜακΓκιλ - Νίκος Μαραγκίδης.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Πανιωνίου την οποία τίμησε τη σεζόν 2014/15 γύρισε ο Δημήτρης Βεργίνης, με τους κυανέρυθρους να ανακοινώνουν το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) τη συμφωνία τους μαζί του.

Ο 32χρονος πλέον γκαρντ αποχαιρέτησε τον Άρη στον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι και θα δώσει βάθος στη θέση του άσου, μαζί με εμπειρία, σε μια ομάδα που θα κάνει φέτος μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καθώς θα έχει ένα αρκετά χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές της.

Ο Βεργίνης ξεκίνησε την καριέρα του από τα Αστέρια, πριν συνεχίσει στο Ανατόλια, μετακομίσει στον ΠΑΟΚ και ξεκινήσει εκεί την επαγγελματική του καριέρα. Έπαιξε στον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τη Λουκόιλ Ακαντέμπι, τον Πανιώνιο, τον Απόλλωνα Πάτρας, το Λαύριο και ξανά τον Άρη, πριν επιστρέψει για μια δεύτερη θητεία στον Πανιώνιο.

Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση και των Νίκου Μαραγκίδη (22χρ., 1μ.95) - Ρίκι ΜακΓκίλ (22χρ., 1μ.85) που μάλιστα συμφώνησε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ