ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Εκνευρισμός για τον "προκλητικά αδιάφορο" Σάμουελς

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings, προέκυψε πρόβλημα με τον Σαμάρντο Σάμουελς στον Πανιώνιο. Η δεκαήμερη καθυστέρηση στην πληρωμή του και η "προκλητικά αδιάφορη" εμφάνιση έφεραν συζητήσεις στην ανάπαυλα.

Πρόβλημα με τον Σαμάρντο Σάμουελς προέκυψε στον Πανιώνιο στη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings. Σύμφωνα με τους κυανέρυθρους, ο έμπειρος σέντερ ήταν " προκλητικά αδιάφορος" στη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον ρωτούν στη διάρκεια της ανάπαυλας για τον λόγους της αγωνιστικής του εικόνας.

Από την πλευρά του, ο 31χρονος σέντερ απάντησε πως αιτία είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην πληρωμή του τελευταίου μήνα, με την ενημέρωση που υπήρξε από τον Πανιώνιο να κάνει λόγο για χρέος μισού μήνα προς τον παίκτη. Παρά το πρόβλημα που φάνηκε να προκύπτει εν μέσω μιας πολύ σημαντικής αναμέτρησης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης (παλεύει για την παραμονή στην ΕΚΟ Basket League), τα πνεύματα ηρέμησαν, με τον Σαμάρντο Σάμουελς ζήτησε να αγωνιστεί κανονικά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με τον Λίνο Γαβριήλ να τον χρησιμοποιεί για πρώτη φορά μετά απ' όσα έγιναν με 3'30'' να απομένουν στο τρίτο δεκάλεπτο.

Όπως αναφέρουν πάντως στον Πανιώνιο, με την επιστροφή της αποστολής στη βάση της θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον παίκτη.

Μετά το φινάλε του αγώνα, στην ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την ήττα στο Ρέθυμνο, επισημαίνεται: " Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο Samardo Samuels παρότι αγωνίστηκε για 10′ παρουσιάστηκε προκλητικά αδιάφορος. Στην ανάπαυλα διαπιστώθηκε πως αντιδρά έτσι λόγω της μη καταβολής του μισού μηνιαίου μισθού του στις 15 Ιανουαρίου, καθώς ο Samuels πληρώνεται κάθε 15 ημέρες και ουσιαστικά είναι απλήρωτος μόλις 10 ημέρες! Ωστόσο στην ομάδα κανείς δεν γνώριζε τίποτα για τις προθέσεις του, ενώ ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάντως, ζήτησε να επιστρέψει και να αγωνιστεί, με το τεχνικό τιμ να τον χρησιμοποιεί...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ