ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΣΑΚ για Πανιώνιο: "Δεν χρειάζονται εκβιασμοί"

ΠΣΑΚ για Πανιώνιο: "Δεν χρειάζονται εκβιασμοί"

Ο ΠΣΑΚ πήρε θέση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με κάποιους από τους περσινούς παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν μπορούν να πάρουν την "ελευθέρας" από το σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο να καλύψει σχεδόν ολόκληρο το μέρος του μετοχικού κεφαλαίου, δημιούργησε ομάδα για τη Stoiximan.gr Basket League και έδωσε ακόμα και τα πρώτα φιλικά του. Το πρόβλημα με τους περσινούς παίκτες του, πάντως, οι οποίοι δεν συνεχίζουν και την επερχόμενη χρονιά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν έχει λυθεί.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχει λάβει ακόμα τις "ελευθέρας" από τον Πανιώνιο, με συνέπεια να μην μπορούν να υπογράψουν σε άλλες ομάδες. Κάτι που οδήγησε τον ΠΣΑΚ στην απόφαση να πάρει θέση επί του θέματος και να καλέσει μέσω ανακοίνωσης το σύλλογο της Νέας Σμύρνης να σταματήσει τους "εκβιασμούς" και να "απελευθερώσει" τους συγκεκριμένους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Με έκπληξη έχουμε πληροφορηθεί, ότι κάποια απο τα μέλη μας που αγωνίστηκαν στην ιστορική ομάδα του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν, δεν μπορούν να πάρουν την ελευθέρα τους, εάν δεν υπογράψουν, ότι η -υπό σύσταση- ΚΑΕ δεν τους οφείλει κάτι απο τα δεδουλευμένα τους.

Αναγνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τους αθλητές, εχουν προέλθει απο την προηγούμενη διοίκηση αλλα οι ομάδες όπως γνωρίζει ο "ιστορικός" εχουν συνέχεια...

Ο ΠΣΑΚ, καλεί τη διοίκηση των "κυανέρυθρων" να καθίσει σε ένα τραπέζι με τους παίκτες και να τα βρουν, να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να δοθεί η ελευθέρα των παικτών, οι οποίοι ανέβασαν την ομάδα στη Α1, προκειμένου να αγωνιστούν στις ομάδες που επιθυμούν και παράλληλα, να μην αμαυρωθεί το τεράστιο όνομα "Πανιώνιος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ