ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτη "φιλική" νίκη για τον Πανιώνιο

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΤΡΩΝ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΔΟΥΚΑΣ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Νικηφόρα άρχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας σε φιλικό του Πρωτέα Βούλας με 73-63.

Όσο η διοίκηση προσπαθεί να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο προκειμένου να συμμετάσχει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League, ο Πανιώνιος έδωσε και το πρώτο του φιλικό. Ο "ιστορικός" αντιμετώπισε στο κλειστό της Βούλας τον τοπικό Πρωτέα (ομάδα της Β' Εθνικής), παίρνοντας τη νίκη με 73-63.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου ήταν ο πρώτος σκόρερ των "κυανέρυθρων" με 17 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό είχε και ο Μπράις Τζόουνς (13π.), ο ένας από τους τρεις Αμερικανούς που έχει φέρει ο Γιώργος Καλαφατάκης, μαζί με τους Γουντς (8π.), Τζάκσον (7π.). Την προσεχή Δευτέρα ο Πανιώνιος περιμένει να φτάσει στην Αθήνα και ο Εζάιαν Χέντερσον, ένας φόργουορντ 31 ετών που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη φιλανδική Πίριντο.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 41-34, 54-61, 63-73

Οι πόντοι του Πανιωνίου: Καρακεχαγιάς 2, Τζόουνς 13 (1), Βράχος 7 (1), Μίχαλος 8 (1), Κάτρης, Σακελλαρίου 17 (1), Καμπερίδης 3 (1), Γουντς 8, Τζάκσον 7 (1), Ραλλάτος 4, Μολφέτας 4.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ