Πρόσφερε συμβόλαιο σε δύο παιδιά των υποδομών του ο Πανιώνιος

Σε μία κίνηση με το βλέμμα το παρών και το μέλλον προχώρησε ο Πανιώνιο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι πρόσφερε 4ετές συμβόλαιο σε δύο παιδιά που αναδείχθηκαν από τις υποδομές του.

Οι Ανδρέας Ρουμελιώτης και Ιάσωνας Δημητρακόπουλος εξαργύρωσαν την παρουσία τους στις ακαδημίες του Πανιωνίου με τετραετή συμβόλαια. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης στον λογαριασμό του στο Facebook ο Πανιώνιος Βίκος Cola.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΙΑΣΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA προχωρά στην υλοποίηση της συνεργασίας της με την ακαδημια μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. , με την παροχή δυνατότητας συμμετοχής παικτών που έχουν αγωνιστική προοπτική για να στελεχώσουν μελλοντικά την ανδρική ομάδα. Σ' αυτή την κατεύθυνση, θα ενταχθούν στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA, με την υπογραφή συμβολαίων 4ετούς διάρκειας, οι Ρουμελιώτης Ανδρέας και Δημητρακόπουλος Ιάσωνας που προέρχονται από την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. και έχουν αναδείξει σταδιακά το ταλέντο τους στα τμήματα υποδομής.

Παράλληλα, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA μαζί με την διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας μπάσκετ έχει κινηθεί, ήδη, για την προώθηση του αθλητή Τόλια Βασίλη που άρχισε την ενασχόληση του με το μπάσκετ απο ηλικία 9 ετών στην ακαδημία μπάσκετ, στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων 2018 είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης απο την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς και του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει ακράδαντα την πσραγωγή παικτών, όπως πράτει διαχρονικά και να την υπερασπίζεται, επενδύοντας στο μέλλον του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ημερομηνία γέννησης: 22/9/2000

Ύψος: 1.95

Θέση: Guard

Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Ολυμπιακός (δανεισμός 2017-2018).

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ

Ημερομηνία γέννησης: 11 Ιουνίου 2000

Ύψος: 1.96

Θέση: Shooting guard

Προηγούμενες ομάδες: ΑΟ Πανιώνιος Λέρου, Ακαδημία μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.