ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος, ώρα μηδέν

Πανιώνιος, ώρα μηδέν

Άσχημα τα πράγματα στον Πανιώνιο, αφού η κατάσταση είναι οριακή, με το μέλλον της ομάδας να μοιάζει δυσοίωνο

Αγωνία για το μέλλον στον Πανιώνιο. Το ημερολόγιο δείχνει 27 Ιουνίου 2019 και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας προγραμματισμός για το μέλλον της ΚΑΕ, η οποία βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Η διοίκηση της ομάδα βρίσκεται σε αδιέξοδο, με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, να ψάχνει για συμπαράσταση, ειδάλλως κάποιον επενδυτή για να του παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα χειρότερα στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ομάδας, όπου δεν έδωσε κανείς το παρών, δείγμα της άσχημης κατάστασης στον σύλλογο. Τα πράγματα μάλιστα είναι τόσο άσχημα, που υπάρχει φημολογία ότι οι διοικούντες την ομάδα σκέφτονται να πουλήσουν το ΑΦΜ της ΚΑΕ, κάτι βέβαια που αν ισχύει θα αποτελέσει μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτή η κατάσταση έρχεται ως συνέχεια του απογοητευτικού φινάλε της σεζόν 2018/19, όταν ο Ντέβιον Μπέρι είχε "αδειάσει" σε ζωντανή σύνδεση τον Πανιώνιο, δηλώνοντας ότι ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Χολαργό ήταν πως δεν είχε πληρωθεί, σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε παρωδία και οδήγησε σε επιθετική ανακοίνωση των "κυανέρυθρων".

Όπως και να έχει, όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις στον Πανιώνιο, τόσο θα φουντώνει και η φημολογία ότι η κατάσταση θα χειροτερεύσει.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ