ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Συγχωροχάρτι στον Σάμουελς

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Σαμάρντο Σάμουελς απολογήθηκε στην διοίκηση της ομάδας για την συμπεριφορά του στον αγώνα με το Ρέθυμνο, με τους "κυανέρυθρους" να τονίζουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ο Σαμάρντο Σάμουελς θα συνεχίσει κανονικά να αγωνίζεται με την φανέλα του Πανιωνίου. Λίγες ημέρες μετά την απολογία του ενώπιον των συμπαικτών του στην προπόνηση της ομάδας για την συμπεριφορά του στον αγώνα με το Ρέθυμνο επειδή είχε καθυστερήσει ο μισθός του, ο Σάμουελς απολογήθηκε στην διοίκηση, η οποία ξεκαθάρισε ότι πλέον θεωρεί το θέμα λήξαν και τον υπολογίζει κανονικά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

"H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι την Τετάρτη (29/1) ο αθλητής Samardo Samuels απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, κάτι που φαίνεται και με την κίνηση του να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση της Δευτέρας (27/1), κάτι που έπραξε και ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ

Παράλληλα δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες και ο Samardo Samuels υποσχέθηκε πως θα δώσει το 100% των δυνάμεων του για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση (1/2, 15.45) με τον Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League.

Ως εκ τούτου το θέμα θεωρείται λήξαν!

Ο Πανιώνιος Su Casa ενωμένος συνεχίζει την προετοιμασία του για το πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (1/2) με τον coach Λίνο Γαβριήλ να υπολογίζει στην βοήθεια όλων των παικτών του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ