ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ντουρέν, ο 5ος Αμερικανός που καταφέρθηκε με δηλώσεις εναντίον των "κυανέρυθρων"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο διασυρμός του Πανιωνίου και του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζεται, με τονΤαϊρίκ Ντουρέν να γίνεται ο 5ος Αμερικανός που καταφέρθηκε με δηλώσεις του εναντίων των "κυανέρυθρων"!

Ο Ταϊρίκ Ντουρέν έγινε ο πέμπτος Αμερικανός που πέρασε από τον Πανιώνιο την φετινή σεζόν και καταφέρθηκε δημόσια εναντίον των "κυανέρυθρων", διασύροντας ακόμα περισσότερο το όνομά τους, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Ντουρέν πήρε την σκυτάλη από τον Μπράντον Μπάουμαν, τον Ντέιβιντ Σουίτνι, τον ΝτιΆντρε Λίγκινς και τον Άντονι Λι, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Πανιωνίου, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αποχώρησε επειδή άργησε να καταβληθεί ο μισθός του για περισσότερο από 20 μέρες.

"Η εμπειρία μου στον Πανιώνιο ξεκίνησε, καλά, αλλά γρήγορα πήρε την κατηφόρα. Οι προπονητές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διατηρήσουν το ηθικό της ομάδας, αλλά ήταν δύσκολο όταν αρχίσαμε να πληρωνόμαστε με καθυστέρηση.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους προπονητές, είχα όμως με την διοίκηση λόγω του τρόπου που αντιμετώπισε συγκεκριμένες καταστάσεις" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Sportando ο Ντουρέν, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Έφυγα πριν διακοπεί η σεζόν επειδή υπήρχε καθυστέρηση μεγαλύτερη των 20 ημερών στην πληρωμή μου για δεύτερη φορά. Πριν φύγω μου είχαν υποσχεθεί για 3 συνεχόμενες ημέρες ότι θα έπαιρνα τα λεφτά μου και κάθε μέρα δεν έβλεπα λεφτά, ενώ κανένας από την διοίκηση δε μου εξηγούσε τον λόγο".

Ακολούθως μάλιστα ο Ντουρέν γενίκευσε το θέμα, διασύροντας όλο το ελληνικό μπάσκετ: "Για εμένα η ελληνική λίγκα είναι πολλή ανταγωνιστική και δεν θα είχα πρόβλημα να επιστρέψω, επειδή κάθε παιχνίδι είναι σκληρό. Το μόνο πρόβλημα που έχω με την λίγκα και είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος, είναι ότι οι περισσότερες ομάδες δεν πληρώνουν στην ώρα τους.

Είναι μεγάλο πρόβλημα όταν οι παίκτες υπογράφουν συμβόλαια και δεν τιμάς αυτούς τους όρους. Αν τα συμβόλαια λένε ότι πρέπει οι παίκτες να πληρώνονται στις 15 του μηνός, τότε δεν είναι εντάξει να τους πληρώνεις έναν μήνα αργότερα. Οι παίκτες εκνευρίζονται τότε και αποφασίζουν να φύγουν ή να μην προπονηθούν. Είναι αστείο".

Κλείνοντας, ο Ντουρέν ανέφερε σχετικά με την συμπεριφορά που είχε από την διοίκηση του Πανιωνίου: " Όταν η διοίκηση έμαθε ότι ήθελα να φύγω και είχα προτάσεις, ο GM συναντήθηκε μαζί μου και έκανε σαν να είναι λάθος μου. Μου είπε ότι πρέπει να τιμήσω το συμβόλαιό μου και όλα αυτά τα έλεγε όταν ήδη είχαν καθυστερήσει 20 μέρες να με πληρώσουν. Ήταν αστείο.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας είχαμε την ίδια σκέψη για την διοίκηση. Ήταν ανοργάνωτη. Πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματά μας δεν πήραν ποτέ απάντηση όταν χρειαζόμασταν βοήθεια με το σπίτι ή θέλαμε να ζητήσουμε χρήματα. Στο τέλος δεν άντεξα και έκλεισα μόνος μου αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψω στις ΗΠΑ, επειδή ήξερα ότι το να περιμένω κάποια απάντηση θα σήμαινει ότι θα έπρεπε να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ