ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Καταγγέλλει τον Μπράντον Μπάουμαν

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης με τον Μπράντον Μπάουμαν, με αφορμή την "αδικαιολόγητη απουσία" του 35χρονου σέντερ από τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε μεγάλο κακό, εν τέλει, στον Πανιώνιο, ο οποίος είδε το ρόστερ να αποδυναμώνεται σημαντικά, με τον Σαμάρντο Σάμουελς και τον Μπράντον Μπάουμαν να αποχωρούν αιφνιδίως από το "Σοφία Μπεφόν". Κι αν για τον πρώτο, η ιστορία κράτησε αρκετές ημέρες έως ότου προκύψει συμφωνία με τη Ροάν για την καταβολή χρηματικού αντιτίμου για την απόκτησή του, με τον δεύτερο φαίνεται πως θα τραβήξει ακόμη περισσότερο.

Όπως είχε αναφέρει το Sport24.gr από την Τρίτη (25/2), ο Μπράντον Μπάουμαν αποχώρησε δίχως να ενημερώσει τους ανθρώπους του Πανιωνίου στις αρχές της εβδομάδας. Γεγονός που έφερε την αντίδραση των κυανέρυθρων, οι οποίοι κατήγγειλαν τη συμπεριφορά του 35χρονου σέντερ, που είχε 5.3 πόντους και 7 ριμπάουντ στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε στην ΕΚΟ Basket League.

Η ουσία βέβαια είναι πως ο Πανιώνιος θα υποχρεωθεί να κλείσει τη σεζόν με πέντε ξένους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης, που έχει υπογράψει με τον αθλητή Brandon Bowman.

Ο εν λόγω αθλητής επέδειξε παντελή έλλειψη επαγγελματισμού -σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος- έχοντας εγκαταλείψει την χώρα μας και χωρίς καμία προειδοποίηση δεν παρευρέθη στις προπονήσεις της Δευτέρας (23/2), Τρίτης (24/2), Τετάρτης (25/2) και Πέμπτης (26/2), όντας αδικαιολογήτως απών, ενώ είναι σε ισχύ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που καθόριζε την συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους 2019-20.

Δυστυχώς, με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο όλο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, με δεδομένο ότι, βάσει του κανονισμού, δεν διατηρούμε δικαίωμα, ώστε να προβούμε στην αντικατάσταση του.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ΚΑΕ αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προασπίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ