ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Ικανοποιητικό το ρεκόρ της ομάδας"

Πανιώνιος: "Ικανοποιητικό το ρεκόρ της ομάδας"
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Πανιώνιου κατέστησε σαφές πως η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στη Β' Εθνική είναι ικανοποιητική με βάση τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την Κυριακή (8/11) τη δεύτερη ήττα του σε έξι αγώνες στη Β' Εθνική , με αποτέλεσμα να μεγαλώσει η απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή και το (αήττητο) Ηράκλειο. Πλην όμως, οι "κυανέρυθροι" δεν αγχώνονται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού παρουσιάζονται αισιόδοξοι για τη συνέχεια τονίζοντας πως "αντικειμενικός στόχος είναι η επιστροφή του Ιστορικού εκεί όπου ανήκει, το συντομότερο δυνατό".

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έκανε ένα βήμα μπροστά, στην πιο δύσκολη στιγμή της ομάδας μπάσκετ και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κινηθεί κατά τρόπο που να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα, ικανή να εκπροσωπήσει την ιστορία της ομάδας μας. Ευθύς εξ αρχής, διευκρινίστηκε πως μολονότι η αγωνιστική περίοδος 2015-16 θα βρει την ομάδα στη Β' Εθνική, ο τρόπος με τον οποίον θα λειτουργήσει ο σύλλογος θα είναι στα πρότυπα της Α1. Ο δε, αντικειμενικός στόχος είναι η επιστροφή του Ιστορικού εκεί όπου ανήκει, το συντομότερο δυνατό.

Δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών, το ρεκόρ που έχει η ομάδα μας μετά την έκτη αγωνιστική θεωρείται ικανοποιητικό. Τα όποια προβλήματα υπάρχουν στις διαδικασίες και την εύρυθμη λειτουργία της, οφείλονται στο στενό χρονικό περιθώριο που υπήρχε για να επιτευχθεί το restart -με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις- και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, για να αντιμετωπιστούν.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ