ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Δεν έχει οριστικοποιηθεί η "μετακόμιση" στο Π. Φάληρο

Πανιώνιος: Δεν έχει οριστικοποιηθεί η "μετακόμιση" στο Π. Φάληρο

Μία διαφορετική διάσταση στο ζήτημα της αλλαγής έδρας του Πανιωνίου παρουσίασαν οι κυανέρυθροι τονίζοντας πως η "μετακόμιση" της ομάδας τους στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης την Παρασκευή (18/1) γνωστοποίησε πως βρέθηκε λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος και πως οι κυανέρυθροι τον Φεβρουάριο θα μετακομίσουν στο κλειστό γηπέδου του Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα της Σμύρνης, όμως, παρουσίασε μίδα άλλη διάσταση.

Οι κυανέρυθροι υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ο τζένεραλ μάνατζερ, Χρήστος Χριστοδούλου και ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης σε συνάντηση που είχαν στις 11 Ιανουαρίου συμφώνησαν πως αν χρειαστεί ο Ιστορικός να αποχωρήσει από το κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, η αναζήτηση έδρας θα γίνει με πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μία από τις σημαντικότερες από αυτές είναι να υπάρξει παραχωρητήριο του γηπέδου για μεγαλύτερο διάστημα από την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Οι κυανέρυθροι δεν θέλουν έπειτα από πέντε μήνες και τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, να μπουν πάλι σε διαδικασία αναζήτησης έδρας.

Οι κυανέρυθροι παράλληλα θέλουν οι προπονήσεις της ομάδας τους να γίνονται στο ίδιο γήπεδο, ώστε οι παίκτες να μην νιώθουν πως στις εντός έδρας αναμετρήσεις αγωνίζονται σε ουδέτερο γήπεδο. Επίσης, υπάρχουν και κάποιες άλλες προϋποθέσεις που, όπως υποστηρίζουν, ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης έχει προθυμοποιηθεί να εκπληρώσει.

Φυσικά, όμως, αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του Σταύρου Τζουλάκη και στην Πλατεία τον ευχαριστούν "θερμά για ια τις προσπάθειες του και την κατ'αρχήν συμφωνία με τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη για την παραχώρηση του γηπέδου "Σοφία Μπεφόν" για τους εναπομείναντες αγώνες της ομάδας μας",

Οι κυανέρυθροι, όμως, πως υπενθυμίζουν πως την Δευτέρα (21/1) έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της ΚΑΕ και του Δήμου. Τότε μάλιστα, η ΚΑΕ Πανιωνίος θα μάθει αν υπάρχει συμφωνία για όλες τις προϋποθέσεις και αν ναι, θα ενημερώσει κι επίσημα για τη "μετακόμιση" της ομάδας της στο κλειστό γήπεδο του Π. Φαλήρου.

Τέλος, οι διοικούντες της ΚΑΕ Πανιώνιος συνεχίζουν τις επαφές με άλλους Δήμους για άλλα γήπεδα, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα τους, καθώς το πρόβλημα που έχει προκύψει με την έδρα τους ακόμα δεν έχει λυθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ