ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιο: "Η απουσία του Ερασιτέχνη από τη ΓΣ μας κάνει να προβληματιστούμε"

Πανιώνιο: "Η απουσία του Ερασιτέχνη από τη ΓΣ μας κάνει να προβληματιστούμε"
EUROKINISSI

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση ο Πανιώνιος αναφέρθηκε στην απουσία εκπροσώπου του Ερασιτέχνη από την Γενική Συνέλευση, ενώ τόνισε ότι "ποτέ δεν αποτρέψαμε κανέναν να συνδιοικήσει μαζί μας".

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, με την χθεσινή (26/6) Γενική Συνέλευση να σημαδεύεται από την χαμηλή προσέλευση των μετόχων. Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, τονίζοντας ότι υπάρχει προβληματισμός λόγω της απουσίας εκπροσώπου του ερασιτέχνη από την Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου, η προγραμματισμένη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Κατά τη συνέλευση, παρουσιάστηκε και συζητήθηκε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής προσέλευσης μετόχων, δεν έγινε καμία συζήτηση σχετικά με την προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Στο σημείο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Όπως σε όλες τις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις της Εταιρείας , έτσι και σε αυτή, επιτρεπόταν η προσέλευση και φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ΔΕΝ είναι μέτοχοι αυτής.

Η χθεσινή (26/6) γενική συνέλευση των μετόχων, συγκλήθηκε κατόπιν αιτήματος των μικρομετόχων -αλλά και πολλών απλών φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ- ώστε να υπάρξει βήμα να συζητήσουν αυτοπροσώπως με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και να ενημερωθούν σχετικά με την έως τώρα πορεία της Εταιρείας και μέσω γόνιμης συζήτησης να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, αλλά και να εκφράσουν πιθανά παράπονα και προβληματισμούς τους.

Η απουσία από την γενική συνέλευση, όχι μόνο όλων αυτών που την αιτήθηκαν, αλλά ακόμα και του εκπροσώπου του Ερασιτέχνη, μας κάνει να προβληματιστούμε όχι μόνο για τους λόγους που την αιτήθηκαν, αλλά και για το κατά πόσο ενδιαφέρονται για την πορεία (αγωνιστική και οικονομική) της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, αλλά και τη συνέχεια αυτής.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε, πως από την ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, όχι μόνο δεν αποτρέψαμε κανέναν από το να συνδιοικήσει μαζί μας, αλλά αντιθέτως πολλάκις ζητήσαμε την επιπλέον γνώμη μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, ακόμα και εάν πιθανώς ήταν διαφορετική.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα ζητήσει συνάντηση με την διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ