ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οριστικό: Κανονικά ο Πανιώνιος στην Stoiximan.gr Basket League

Οριστικό: Κανονικά ο Πανιώνιος στην Stoiximan.gr Basket League

Ο Πανιώνιος πήρε στα χέρια του το πιστοποιητικό συμμετοχής και πλέον μπορεί και τυπικά να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.

Η λήψη της εγγυητικής επιστολής ήταν το πρώτο βήμα που έκανε ο Πανιώνιος για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Τώρα όμως ήρθε και το μεγαλύτερο βήμα από όλα, αφού οι "κυανέρυθροι" παρέλαβαν στα χέρια τους το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Από την στιγμή που πλέον ο Πανιώνιος έχει λάβει στα χέρια του το πολυπόθητο πιστοποιητικό συμμετοχής, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις του, όπως η ανακοίνωση απόκτησης παικτών με τους οποίους έχει έλθει σε συμφωνία.

Αύριο (29/9) στις 12:30, μάλιστα, ο Πανιώνιος θα διεξάγει Συνέντευξη Τύπου, όπου και θα παρουσιαστεί το πλάνο της νέας διοίκησης για την σεζόν 2017/18.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η ανακοίνωση των "κυανέρυθρων" για το θέμα:

" H διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους και φίλους του συλλόγου για την έμπρακτη οικονομική συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβλήθηκε στους δυο τελευταίους μήνες, ώστε να επανασυσταθεί η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και να κατοχυρωθεί με τον πλέον νομότυπο τρόπο, η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας που προήλθε από το αγωνιστικό κατόρθωμα των δυο διαδοχικών ανόδων, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Β’ Εθνική και στην Α2 κατηγορία.

Αποδείχτηκε περίτρανα και για πολλοστή φορά στην υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου, ότι η δύναμη που έχει η φανέλα των ομάδων σ’ όλα τα σπορ που υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα, αντλείται από το ενδιαφέρον, την αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του που αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν και στην συμπλήρωση του δεύτερου αιώνα ύπαρξης της ιδέας του ΠΑΝΩΙΝΙΟΥ, τον μεγαλύτερο και φερεγγυότερο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ της.

Με σεβασμό από τον μεγαλύτερο μέτοχο μας, μέχρι αυτόν που αγόρασε έστω και μια μετοχή, δίνουμε στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ραντεβού στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ και όπως οραματίστηκαν άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακόμα κι αν δεν είναι «λάτρεις» του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η αρχή που έγινε από την διοικούσα επιτροπή, ήταν το έναυσμα της πολυφωνίας και της δημοκρατικής λήψης των όποιων αποφάσεων στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Η 28η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μια ημέρα-ορόσημο για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ