ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Ζιάγκος είπε "όχι" στον Πανιώνιο

Ο Ζιάγκος είπε "όχι" στον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Παρά τις προσπάθειες αλλαγής κλίματος εντός του Πανιωνίου Βίκος Cola, ο Βαγγέλης Ζιάγκος απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από τους "κυανέρυθρους" για επιστροφή στον πάγκο, μία μέρα μετά την απόλυσή του.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος το βράδυ της Πέμπτης (26/4) απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου Βίκος Cola , αλλά μετά τη ματαίωση της συνεργασίας του "Ιστορικού" με τον Στιβ Γιατζόγλου, έγινε κίνηση ώστε ο 42χρονος κόουτς να επιστρέψει στην Πλατεία. Οι αντιδράσεις που υπήρχαν από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών των "κυανέρυθρων" για τον Στιβ Γιατζόγλου υποχρέωσαν τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει στροφή 180 μοιρών στο θέμα του προπονητή και να επιστρέψει στην επιλογή του Βαγγέλη Ζιάγκου για τη θέση του προπονητή.

Ο μέχρι... χθες προπονητής του Πανιωνίου, τον οποίο στήριξαν οι παίκτες , όμως δεν θέλησε να ξανακαθίσει στον ίδιο πάγκο, δηλώνοντας πως κινήθηκε με γνώμονα τη αξιοπρέπειά του.

Η δήλωση του Βαγγέλη Ζιάγκου:

"Η απόφαση της Διοίκησης για τη λύση της συνεργασίας μας δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει την ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή και είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του στόχου της. Γι' αυτό βασικό ζητούμενο, τούτες τις ώρες, μετά την αναταραχή που προηγήθηκε, είναι να ξαναβρεί την ηρεμία στο εσωτερικό της. Ευχαριστώ θερμά τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας για την αυθεντική στήριξη και εκτίμησή τους. Όμως, μετά και την ανακοίνωση της απόλυσής μου κάποιες αξίες που υπηρετώ και που φιλοδοξώ να με ακολουθούν για πάντα, δε μου επιτρέπουν να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους. Η σκέψη μου θα είναι κοντά στην ομάδα. Ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται στην Α1 και θα τα καταφέρει.

ΥΓ: Ευχαριστώ προσωπικά το συνεργάτη μου Δημήτρη Μησιακό για το παραδειγματικό του ήθος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ