ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος παραμένει στο "κλειστό" της Νέας Σμύρνης μέχρι την κατεδάφισή του

Ο Πανιώνιος παραμένει στο "κλειστό" της Νέας Σμύρνης μέχρι την κατεδάφισή του
EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος Bίκος Cola θα χρησιμοποιεί κατά αποκλειστικότητα το κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης μέχρι αυτό να κατεδαφιστεί.

Το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Εθνικής Στέγης και Αρτάκης, πρόκειται να κατεδαφιστεί, ώστε στη θέση του να κατασκευαστεί νέο γήπεδο. Ο Πανιώνιος Βίκος Cola, όμως, θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου μέχρι να αρχίσουν τα έργα, όπως αποφάσισε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης.

Οι κυανέρυθροι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης τόσο για την παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου, όσο και για την "την πρωτοβουλία που θα αναλάβει στην εξέρευση άλλου κλειστού γηπέδου και το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη και μόνιμη έδρα του Πανιωνίου, έως την αποπεράτωση του νέου κλειστού γηπέδου...".

H ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη για την σημερινή απόφαση του να παραχωρήσει κατά αποκλειστικότητα την χρήση του Δημοτικού γυμναστηρίου στην ομάδα μπάσκετ για τις προπονήσεις, τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της, μέχρι την έναρξη της κατεδάφισης του, τους επόμενους μήνες, καθώς και για την πρωτοβουλία που θα αναλάβει στην εξέρευση άλλου κλειστού γηπέδου και το οποίο θα αποτελέσει την επόμενη και μόνιμη έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, έως την αποπεράτωση του νέου κλειστού γηπέδου που θα κατασκευσθεί στον χώρο του υπάρχοντος.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ