ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Αθλητικός Δικαστής είπε... όχι στον Πανιώνιο

Ο Αθλητικός Δικαστής είπε... όχι στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με την Κύμη, ωστόσο αυτή έπεσε στο κενό, καθώς απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ο Πανιώνιος έχασε στην παράταση από την Κύμη με 91-92 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο οι άνθρωποι του Ιστορικού κατέθεσαν ένσταση, καθώς 45'' πριν από τη λήξη ανανεώθηκε -λανθασμένα όπως υποστηρίζουν- ο χρόνος επίθεσης της Κύμης με τον ΜακΦάντεν να βάζει ένα μεγάλο σουτ και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (75-77).

Το σημείο στο οποίο εστιάζουν στον Πανιώνιο είναι πως μετά την άστοχη προσπάθεια του Νίκου Μπάρλου, όπου η μπάλα δεν βρήκε τη στεφάνη, ο Σακελλαρίου έκανε προσπάθεια να σώσει την μπάλα, που πήγαινε εκτός της πλάγιας γραμμής, αλλά αυτή κατέληξε στα χέρια των παικτών της Κύμης, η οποία είχε πλέον νέο "24άρι" για να επιτεθεί.

Στον Πανιώνιο θεωρούν ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος επίθεσης των φιλοξενούμενων και γι' αυτό κατέθεσαν την ένσταση , η οποία, όμως απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά, η απόφαση: " Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η από 2-12-2017 ένσταση της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ περί ακύρωση καλαθιού ή επαναδιαξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΥΜΗ, τις 2-12-2017".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ