ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νοκ άουτ για τουλάχιστον έξι μήνες ο Καρύδας

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ήττα από τον Χολαργό είναι το μικρότερο κακό για τον Πανιώνιο, αφού οι "κυανέρυθροι" ενημερώθηκαν πως ο τραυματισμός του Σάκη Καρύδα είναι πολύ σοβαρός. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και πρόβλημα στον μηνίσκο έδειξαν οι εξετάσεις.

Ο Πανιώνιος "γκρεμίστηκε" από την κορυφή της κατάταξης το απόγευμα της Τετάρτης (19/4) μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Χολαργό. Το αρνητικό αποτέλεσμα στο "Αντώνης Τρίτσης" είναι όμως το μικρότερο πρόβλημα που προέκυψε για τον "Ιστορικό", ο οποίος είδε τον Σάκη Καρύδα να αποχωρεί λόγω τραυματισμού στο γόνατο στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την πρώτη στιγμή, οι "κυανέρυθροι" φοβήθηκαν για το χειρότερο σενάριο, το οποίο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο 37χρονος πλεϊμέικερ έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, ενώ έχει πειραχτεί κι ο μηνίσκος. Όπερ και σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Με τη φετινή σεζόν να βρίσκεται στα τελευταία της μέτρα, πλέον αυτό που έχει σημασία είναι αν θα καταφέρει να επιστρέψει σε καλή κατάσταση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αν φυσικά θα επιδιώξει να συνεχίσει την καριέρα του, μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, ο Σάκης Καρύδας είχε 10.3 πόντους (με 52% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 74% στις βολές), 3 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ