ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλάει με "Euroins" για τη ρύθμιση των χρεών ο Πανιώνιος

Μιλάει με "Euroins" για τη ρύθμιση των χρεών ο Πανιώνιος

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ασφαλιστική Euroins βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Πανιώνιος, προκειμένου να βρει λύση στο οικονομικό πρόβλημά του.

Τα χρέη αποτελούν το μεγάλο αγκάθι στο φετινό Πανιώνιο. Ίσως όμως να έχει βρεθεί η λύση. Την απάντηση θα την έχει η ασφαλιστική "Euroins", η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του συλλόγου, αναλαμβάνοντας τα χρέη της σεζόν 2016-17.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, εντούτοις εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα, με τους "κυανέρυθρους" να ψάχνουν εναγωνίως μία λύση στο οικονομικό πρόβλημα που θέτει εν αμφιβόλω ακόμα και τη συμμετοχή τους στη Stoiximan.gr Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όπως έγραψε το Infobasket.gr, τις τελευταίες ώρες έπεσε στο τραπέζι πρόταση για την εξαγορά του συλλόγου.

Η "Euroins" είναι διατεθειμένη λοιπόν να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και να "καθαρίσει" τον Πανιώνιο από τα φετινά χρέη, αρκεί να προχωρήσει σε εκκαθάριση και να μην χρειαστεί να βάλει ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον ασφαλιστικό όμιλο θέλουν να έχουν μία σαφή εικόνα για το ακριβές ύψος των χρεών, κάτι που θα κρίνει και την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ