ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μία εκκρεμότητα λιγότερη για Πανιώνιο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμη μια εκκρεμότητα διευθετήθηκε από τον Πανιώνιο, ο οποίος εγκατέστησε -με τη βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης- το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας στο γήπεδο.

Μείον ένα πρόβλημα για τους ανθρώπους του Πανιωνίου σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια απόκτησης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, καθώς το τελευταίο διήμερο τοποθετήθηκε στο "Αρτάκης" το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, με τη βοήθεια του Δήμου Νέας Σμύρνης. Οι "κυανέρυθροι" έκλεισαν, έτσι, μία ακόμη εκκρεμότητα, συνεχίζοντας να δουλεύουν συντονισμένα προκειμένου η αδειοδότησή τους να έχει... happy end.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η άμεση ανταπόκριση του Δημάρχου Νέας Σμύρνης κ. Σταύρου Τζουλάκη και των συνεργατών του και δημοτικών συμβούλων, κ. Συρίγου Πολύδωρου, Καρυοφύλλης Ιωάννας και Χατζατουριάν Βαγγέλη, στο αίτημα της ΚΑΕ για την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας του Δημοτικού Γυμναστηριου Ν. Σμύρνης, τακτοποίησε μια ακόμα εκκρεμότητα στα απαραίτητα πιστοποιητικά που ζητεί η ΕΕΑ στην έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

Σε διάστημα 48 ωρών, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τοποθετήθηκε πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για την επιτήρηση των εκάστοτε θεατών στους εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου.

Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική αρχή της πόλης μας που είναι αρωγός και συνοιδοπόρος στην μεγάλη επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Μία εκκρεμότητα λιγότερη για Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ