ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με δύο απουσίες κόντρα στον Κόροιβο

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι απουσίες των Εϊβερι Γούντσον και Μπορίς Νταλό για το παιχνίδι με τον Κόροιβο επιβεβαιώθηκαν, με την αποστολή του Πανιωνίου Βίκος Cola να ταξιδεύει... λειψή στην Αμαλιάδα.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και δεν επέτρεψε την παρουσία των Εϊβερι Γούντσον και Μπορίς Νταλό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο (28/10, 16:30). Οι δύο παίκτες του Πανιωνίου "λαβώθηκαν" την τελευταία εβδομάδα, με το ιατρικό δελτίο να κάνει λόγο για απουσία περίπου δύο εβδομάδων, γεγονός που κατέστησε αδύνατη την παρουσία τους στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Οι "κυανέρυθροι" αναζητούν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς στη Stoiximan.gr Basket League με το παιχνίδι απέναντι στον Κόροιβο να είναι σημαντικό για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, που παλεύει να "ξεκολλήσει" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελείται από τους: Βαγγέλη Σακελλαρίου, Νίκο Μίχαλο, Γιάννη Μολφέτα, Τόνι Γουντς, Κλίντον Στέιντλ, Γιάννη Δημακόπουλο, Γιάννη Καρακεχαγιά, Γρηγόρη Ραλλάτο, Ζήση Σαρικόπουλο, Γιώργο Καμπερίδη, Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Εζάιαν Χέντερσον.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ