ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λίβανος για τις απουσίες του Πανιωνίου: "Το έμαθα μισή ώρα πριν από το παιχνίδι"

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Λίβανος εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό ότι μόλις μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Πανιωνίου ότι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι Ρίκι ΜακΓκιλ και Φρανσουά Λιούις.

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Basket League με βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, σε ένα παιχνίδι που ουδέποτε παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός. Αυτό που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση βέβαια δεν ήταν απαραίτητα το -28, όσο ότι οι κυανέρυθροι παρατάχθηκαν δίχως τρεις από τους έξι ξένους που διαθέτουν στο ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, ο Άντονι Λι, ο Ρίκι ΜακΓκιλ και ο Φρανσουά Λιούις δεν ήταν στη διάθεση του Γιάννη Λίβανου. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος, ο πρώτος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι άλλοι δύο επειδή δεν έφτασαν εγκαίρως τα Letter of Clearance από τις ΗΠΑ.

Παρά το γεγονός πως στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης την παραμονή της αναμέτρησης με τον Κολοσσό, τονιζόταν πως "ο Ιστορικός… πέταξε πάνοπλος για το νησί των ιπποτών, καθώς στην δωδεκάδα συμπεριλήφθηκε και ο Anthoy Lee, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην μέση, ωστόσο τις τελευταίες δυο μέρες προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και τέθηκε στην διάθεση του τεχνικού τιμ" για να επισημανθεί λίγο πιο κάτω πως ο Γιάννης Λίβανος "υπολογίζει στο εξής ρόστερ ενόψει του πρώτου επίσημου τζάμπολ της φετινής (2019-20) σεζόν: Francois Lewis, Ricky McGill, Anthony Lee, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος".

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τους θαλασσί, ο προπονητής του Πανιωνίου αναφέρθηκε σε αυτές τις τρεις... αιφνιδιαστικές απουσίες, λέγοντας πως " ετοιμαστήκαμε για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, για τελείως διαφορετικές συνθήκες και μισή ώρα πριν το ματς ενημερώθηκα ότι ο Ρίκι ΜακΓκίλ και ο Φρανσουά Λιούις δεν θα συμμετάσχουν στο ματς, επειδή δεν ήρθε εγκαίρως το "letter of clearance" από την Αμερική. Δεν ξέρω ποιος φταίει και δεν θα κάτσω να το ψάξω. Εγώ ξέρω ότι προετοιμαστήκαμε για έναν αγώνα που θα είχαμε καλή τύχη και άλλαξαν τα πλάνα μας μισή ώρα πριν ξεκινήσει. Δεν μπορεί να γυρίσει ο χρόνος πίσω, δυστυχώς. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ό,τι μπορούμε από τον αγώνα, γιατί οι υποχρέωσες συνεχίζουν".

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα αλλάξει η εικόνα του Πανιωνίου δεδομένου του -28 της πρεμιέρας, απάντησε: " Όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες θα αλλάξει η εικόνα. Αν είχαμε τους τρεις παίκτες θα ήταν άλλη εικόνα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ