ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κοντά στον Κράβιτς ο Πανιώνιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέγιαν Κράβιτς, πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, που συνεχίζει την προσπάθεια να ενισχύσει το ρόστερ του.

Τα αδύνατα δυνατά ώστε να ενισχύσει το ρόστερ του κάνει τις τελευταίες ημέρες ο Πανιώνιος, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην απόκτηση ενός παίκτη που πέρασε την προηγούμενη σεζόν από τη Stoiximan.gr Basket League, του Ντέγιαν Κράβιτς.

Ο 27χρονος Σέρβος σέντερ έχει φορέσει δύο φορές στο παρελθόν τη φανέλα του Ρεθύμνου, την πρώτη τη σεζόν 2014-15 και τη δεύτερη την προηγούμενη χρονιά, έχοντας 9,4 πόντους και 5,7 ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά κατά μέσο όρο στην κανονική περιόδου. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Ρέθυμνο ο Κράβιτς υπέγραψε συμβόλαιο στη βελγική Μπρουσέλ.

Στο μεταξύ, οι "κυανέρυθροι" έδωσαν το Σαββατοκύριακο και (εκτός έδρας) φιλικό με το Περιστέρι, στο οποίο ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει τους νεοφερμένους ΜακΝίλι, Γκόντφρεϊ και Δίπλαρο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ