ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καταγγέλλει επίθεση στην κόρη του ο Αλευρογιάννης

MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Σταύρος Αλευρογιάννης κατήγγειλε πως η μικρή του κόρη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα για την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου. Έσπασαν το τζάμι του αυτοκίνητου που οδηγούσε...

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης προέβη σε μία πολύ σοβαρή σοβαρή καταγγελία, καθώς υποστηρίζει πως η μικρή του κόρη δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Πανιώνιος μάλιστα υποστήριξε πως η επίθεση έχει σχέση με τους "κυανέρυθρους", καθώς οι άγνωστοι που έσπασαν το πλαϊνό μικρό τζάμι του αυτοκινήτου της οικογενείας Αλευρογιάννη φώναζαν υβριστικά συνθήματα για την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού.

"Πριν από λίγο στο οικογενειακό αυτοκίνητο που οδηγούσε η μικρή μου κόρη στο Φάρο του Ψυχικού δύο άγνωστοι τύποι έσπασαν το πλαϊνό μικρό τζάμι φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για τον μπασκετικό Πανιώνιο", έγραψε ο Σταύρος Αλευρογιάννης στο Facebook.

Δείτε το post, που στη συνέχεια κατέβηκε, καθώς ο Σταύρος Αλευρογιάννης προτίμησε να μη δώσει συνέχεια στο περιστατικό, ώστε άπαντες να συγκεντρωθούν στον στόχο της ομάδας να παραμείνει στην Stoiximan.gr Basket League και να μην οξυνθούν τα πνεύματα περισσότερο.

Καταγγέλλει επίθεση στην κόρη του ο Αλευρογιάννης
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ