ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία οφειλή προς τον Άνταμ Σμιθ"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω ανακοίνωσης στα λεγόμενα του Άνταμ Σμιθ περί οφειλών προς το πρόσωπό του. Τι αναφέρει ο δικέφαλος.

Λίγες ώρες μετά την πρώτη τοποθέτηση του Άνταμ Σμιθ αναφορικά με τον λόγο της παραμονή του στις ΗΠΑ, ήρθε η επίσημη αντίδραση από την πλευρά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Μέσω ανακοίνωσης, ο δικέφαλος εξηγεί όσα έχουν ήδη επισημάνει οι άνθρωποί του εδώ και μερικές ημέρες, ότι δηλαδή δεν υπάρχει κάποια οφειλή προς τον 27χρονο γκαρντ. Κι ως εκ τούτου, ο παίκτης είναι αδικαιολογήτως απών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Σχετικά με την υπόθεση του Adam Smith και την αδικαιολόγητη απουσία του από τις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι ο αθλητής είναι πληρωμένος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντί του. Όλα τα υπόλοιπα, που φέρεται να επικαλείται ο Adam Smith είναι προσχηματικά σε μία ανεπιτυχή προσπάθεια να εξηγήσει την αδικαιολόγητη απουσία του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ήδη ενημερώσει την FIBA για την συμπεριφορά του αθλητή και την αδικαιολόγητη απουσία του και θα κινηθεί νομικά προκειμένου να διασφαλίσει το συμφέρον της με κάθε νόμιμο τρόπο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ