ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήρθε για να... φύγει ο Χόμπσον

Ήρθε για να... φύγει ο Χόμπσον
AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Ντάρινγκτον Χόμπσον έφτασε στην Ελλάδα για να αποτελέσει τον ηγέτη του Πανιωνίου Βίκος Cola, δεν πρόκειται όμως να φορέσει ποτέ τη φανέλα του. Επιθετική ανακοίνωση από τους "κυανέρυθρους" για την πρώην ομάδα του.

Παρότι έφτασε στην Ελλάδα μετά βαΐων και κλάδων για να αποτελέσει τον ηγέτη του Πανιωνίου Βίκος Cola , εν τούτοις ο Ντάρινγκτον Χόμπσον δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα των "κυανέρυθρων".

Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ απουσίασε από τον αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels λόγω προβλήματος τραυματισμού, όπως είχαν ανακοινώσει οι "κυανέρυθροι". Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως ο παίκτης δεν έπαιξε, γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόκτησης του από την Ατένας ντε Κόρντομπα.

Στο συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Αργεντινής υπήρχε buy out ύψους 10.000 δολαρίων, κάτι το οποίο έμαθαν... εκ των υστέρων στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, μπήκε απότομο τέλος στη διαδικασία ένταξης του έμπειρου παίκτη στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος καλείται να αναζητήσει εκ νέου στην αγορά έναν παίκτη που να αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

" Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει ότι σταματά κάθε διαπραγμάτευση με την Ατένας Κόρντομπα για την απόκτηση του παίκτη Ντέρινγκτον Χόμπσον, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί.

Η συνεχής αλλαγή των θέσεων και απαιτήσεων της Ατένας Κόρντομπα παρά τα αρχικώς συμφωνηθέντα για την μεταγραφή του παίκτη, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε τις συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Η διοίκηση καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε εκβιασμούς άλλης ομάδας.

Oύτως ή άλλως, ο στόχος της άμεσης και ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ, θα ήταν δύσκολο να επιτευχθεί από τον εν λόγω παίκτη, καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε πρόβλημα παλαιότερου τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, με άγνωστο τον χρόνο επανόδου του σε αγωνιστικό επίπεδο.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ