ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έρχονται χρέη από παντού

Έρχονται χρέη από παντού
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος ετοιμάζεται για μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός παρκέ. Χρέη και προσφυγές που είναι προ των πυλών μόνο προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο

Ο οδυνηρός υποβιβασμός στην Α2 πλήγωσε τους ανθρώπους του Πανιωνίου, όμως φαίνεται πως τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που πρόσφατα αποφάσισε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2. Αγωνιστικά ο Κώστας Σορώτος όλα δείχνουν πως θα κληθεί να διαχειριστεί ένα άκρως νεανικό ρόστερ ανάλογο με αυτό που είχε και την περσινή χρονιά στον Ηλυσιακό. Το ζητούμενο, όμως, είναι να μην έχει το ίδιο... μέλλον με την ομάδα των Ιλισίων.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα είναι πολλά και στο διοικητικό εκεί όπου σύντομα θα αρχίσουν να φτάνουν στα γραφεία της ΚΑΕ προσφυγές από παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια δεν έλαβαν τα ποσά που συμφώνησαν. Εκτός από τους παίκτες, όμως ο Πανιώνιος έχει ένα χρέος και προς τα Ολυμπιακά Ακίνητα που ανέρχεται στα 250.000 ευρώ και αφορά τη χρήση του Ελληνικού για την αγωνιστική περίοδο 2005-06.

Μέσα σε όλα αυτά ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, Χάρης Σταμούλης, καλείται να πληρώσει άμεσα και την εγγυητική για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Ερασιτέχνης έχει δεσμευτεί ότι θα βοηθήσει καλύπτοντας ένα ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ, όμως για να γίνει κάτι τέτοιο θέτει ως όρο να γίνει η εκκαθάριση της ΚΑΕ. Όπως και να έχει το μέλλον του "Ιστορικού" διαφαίνεται ζοφερό.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ