ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας και συναίνεση του Γιάνκοβιτς στον Πανιώνιο για το "Μπόμπαν"

BASKET LEAGUE / 3ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με επιστολή που έστειλε στον Πανιώνιο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς διαμαρτυρήθηκε για την χρήση του ονόματος του πατέρα του, Μπόμπαν, στις εμφανίσεις των ακαδημιών επειδή δεν ζητήθηκε η άδειά του, δίνοντας ωστόσο τη συναίνεσή του.

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε ότι την σεζόν 2018/19 στις φανέλες των παικτών των ακαδημιών θα αναγράφεται το όνομα "BOBAN" στο πίσω μέρος προς τιμήν του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς . Όπως φαίνεται ωστόσο οι "κυανέρυθροι" δεν ενημέρωσαν τον γιο του θρυλικού παίκτη της ομάδας, Βλάντο Γιάνκοβιτς, για αυτό, κάτι που οδήγησε σε επιστολή διαμαρτυρίας του έμπειρου φόργουορντ.

Ο Γιάνκοβιτς ξεκαθαρίζει στην επιστολή του ότι ενημερώθηκε για την σχετική κίνηση από τα ΜΜΕ και δεν είχε δώσει άδεια για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αφού όμως ξεκαθάρισε ότι εφεξής ο Πανιώνιος οφείλει πρώτα να έχει έγγραφη συναίνεσή του πριν αποφασίσει ξανά να χρησιμοποιήσει το όνομα του πατέρα του, ακολούθως έδωσε την συγκατάθεσή του για να υπάρχει το όνομα "BOBAN" στις φανέλες των ακαδημιών, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έχει οικονομικό όφελος από αυτό.

Αναλυτικά η επιστολή του Βλάντο Γιάνκοβιτς:

" Αξιότιμοι κύριοι,

Με έκπληξη διάβασα στον τύπο ότι στην τρέχουσα περίοδο 2018 -2019 το όνομα BOBAN, αναφερόμενοι στο όνομα του αείμνηστου πατέρα μου BOBAN JANKOVIC, θα υπάρχει στη φανέλα κάθε παιδιού της ακαδημίας Μπάσκετ του Σωματείου σας. Για την ανωτέρω ενέργεια σας διαμαρτύρομαι μεν και σας καταθέτω τα εξής:

1) Θα επιθυμούσα, ως έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, οποτεδήποτε στο μέλλον επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του αείμνηστου BOBAN JANKOVIC πρέπει να λαμβάνετε την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μου.

2) Στην παρούσα ανωτέρω περίπτωση και για να μη δημιουργήσω κάποιο θέμα στην ομάδα που αγωνίστηκε ο αείμνηστος πατέρας μου αλλά και στην ομάδα που εγώ ο ίδιος ανδρώθηκα μπασκετικά, σας δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεση μου για την ενέργεια σας αυτή. Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κόσμος του Πανιωνίου ότι αυτή η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου.

Περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας

Με τιμή,

Βλάντο Γιάνκοβιτς”

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ