ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Τέλος ο Καλαφατάκης

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαφατάκη, μόλις στη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Βραχύβιο ήταν το πέρασμα του Γιώργου Καλαφατάκη από τον πάγκο του Πανιωνίου Βίκος Cola, με τους "κυανέρυθρους" να επισημοποιούν το " διαζύγιο " με τον έμπειρο τεχνικό. Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό H Hotels αποτέλεσε το κύκνειο άσμα της παρουσίας του στη Νέα Σμύρνη, με τον σύλλογο να ανακοινώνει το "αντίο".

"Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη και τους συνεργάτες του μετά την ήττα στο σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό", αναφέρει η (λακωνική) ανακοίνωση του Πανιωνίου, ο οποίος αναζητά άμεσα τη διάδοχη κατάσταση, αλλά και... παίκτες, αφού είναι σαφές πως θα αποχωρήσουν τουλάχιστον δύο ξένοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Γιώργου Καλαφατάκη, η διοίκηση του Πανιωνίου έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος αυτή την περίοδο εργάζεται στον Λίβανο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ