ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Έπιασε δουλειά" ο Αλεξανδρής

"Έπιασε δουλειά" ο Αλεξανδρής
FACEBOOK / PANIONIOS B.C.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής... σήκωσε τα μανίκια, καθώς την Δευτέρα (30/4) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου Βίκος Cola υπό τις οδηγίες του. Τι είπαν στους παίκτες ο Σταύρος Αλευρογιάννης και ο έμπειρος κόουτς...

Το "τιμόνι" του Πανιωνίου Βικος Cola πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Αλεξανδρή , ο οποίος την Δευτέρα (30/4) επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη ως προπονητής του "Ιστορικού". Το "παρών" στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της "κυανέρυθρης", Σταύρος Αλευρογιάννης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο "Ιστορικός" θα παραμείνει στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ το ίδιο έπραξε και ο "Τίγρης".

Ο ισχυρός άνδρας της "κυανέρυθρης" ΚΑΕ παρουσίασε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στους παίκτες αναφέροντας: "Ένα καινούριο ξεκίνημα και ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια του Πανιωνίου. Από σήμερα head coach στην ομάδα είναι ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής. Οι περισσότεροι από εσάς, τουλάχιστον οι Έλληνες, γνωρίζετε πολύ καλά ποιος είναι ο κ. Αλεξανδρής. Θα χρειαζόμουν ώρες για να μιλήσω για το βιογραφικό του. Θέλω να τονίσω πως ως πρώτος προπονητής έχει πάρει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και αυτό που του ζητάμε σε αυτό το μικρό, αλλά πολύ κρίσιμο για την ομάδα μας χρονικό διάστημα είναι να σας μεταδώσει την εμπειρία και το πάθος του για να κάνουμε τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Του εύχομαι κάθε επιτυχία. Θέλω να τον βοηθήσετε για να πάρουμε τις νίκες".

Ο Βαγγέλης Αελξανδρής από την πλευρά του πρόσθεσε: "Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο βιογραφικό μου. Ό,τι έχουμε κάνει, ανήκει στο παρελθόν. Το θέμα είναι βελτιώνεσαι και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Δεν θα σας κουράσω. Θα σας μιλήσω από την εμπειρία και την καρδιά μου. Όλες οι ειδήσεις που βγαίνουν για την ομάδα μας τον τελευταίο μήνα είναι αρνητικές. Δεν διάβασα μία καλή είδηση για την ομάδα μας. Εγώ ήρθα εδώ για 14 μέρες, μόνο για τρία παιχνίδια. Ξέρετε πως είμαι πολύ σκληρός, ζητάω από εσάς να βγάλετε το μυαλό σας οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει και να το αφήσετε έξω από το γήπεδο. Ήρθα για έναν στόχο. Δεν φοβήθηκα. Ήρθα για να σωθούμε. Μπορούμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Σας το λέω με πολύ μεγάλη πειθώ: μπορούμε να κερδίσουμε και να σωθούμε".

Photo credits: Facebook / Panionios B.C.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ