ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ένσταση από τον Πανιώνιο

Ένσταση από τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος κατέθεσε ένσταση στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την Κύμη, για μία φάση κατά την οποία ανανεώθηκε ο χρόνος επίθεσης των φιλοξενούμενων, δίχως να έχει χτυπήσει η μπάλα στη στεφάνη.

Μία φάση που έγινε κάτι λιγότερο από ένα λεπτό για το τέλος του σαρανταλέπτου στη Νέα Σμύρνη έφερε την ένσταση του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση επειδή 45'' πριν από τη λήξη ανανεώθηκε ο χρόνος επίθεσης της Κύμης με τον Θαντ ΜακΦάντεν να βάζει ένα μεγάλο σουτ και να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (75-77).

Το σημείο στο οποίο εστιάζουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου είναι πως μετά το άστοχο λέι απ του Νίκου Μπάρλου, όπου η μπάλα δεν βρήκε τη στεφάνη, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έκανε προσπάθεια να σώσει την μπάλα, που πήγαινε εκτός της πλάγιας γραμμής. Αυτή όμως κατέληξε στα χέρια των παικτών της Κύμης, η οποία είχε πλέον νέο 24άρι για να επιτεθεί.

Στον Πανιώνιο θεωρούν ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος επίθεσης των "μπλε", με τους διαιτητές να επιμένουν μετά το τέλος της αναμέτρησης πως ορθώς η Κύμη είχε νέα 24'', αφού θεώρησαν πως με την κίνησή του ο Βαγγέλης Σακελλαρίου άλλαξε την κατοχή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ