ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενοχλημένοι στον Πανιώνιο για τη συμφωνία Χολαργού - Γιάνκοβιτς

Ενοχλημένοι στον Πανιώνιο για τη συμφωνία Χολαργού - Γιάνκοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έγινε παίκτης του Χολαργού, στη Νέα Σμύρνη όμως είναι ενοχλημένοι επειδή ο άλλοτε παίκτης τους απέρριψε δύο φορές πρόταση των "κυανέρυθρων" που "ήταν κοντά στις απαιτήσεις του".

Παιδί του Πανιωνίου, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έχει ζήσει πολύ έντονες στιγμές στη Νέα Σμύρνη. Από την Τετάρτη (19/9), όμως, είναι μέλος του νεοφώτιστου στην Basket League Χολαργού , με τον οποίο συμφώνησε αφού πρώτα έκανε αρκετές προπονήσεις. Η είδηση του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται, πάντως, πως ενόχλησε τους ανθρώπους των κυανέρυθρων που τον είχαν προσεγγίσει, όπως, υποστηρίζουν δύο φορές το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στον Πανιώνιο λένε πως κατατέθηκαν δύο προτάσεις που ήταν κοντά στις απαιτήσεις του Γιάνκοβιτς, ενώ εξηγούν πως η επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσε να βρει σε αυτή τη φάση της καριέρας του. Όλα αυτά, λίγες μέρες μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές για τις φανέλες που έφεραν το όνομα του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς χωρίς να έχει δώσει ο Βλάντο τη συγκατάθεσή του. Όπως κι αν έχει, ο άλλοτε διεθνής περιφερειακός αποφάσισε να παίξει στον Χολαργό και αυτό δεν αλλάζει από τη στιγμή που έχει υπογράψει στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Τέλος, ο Πανιώνιος αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Παπάγο της Β' Εθνικής και τον συνέτριψε με το χορταστικό 112-55 να δείχνει πως η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ