ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δικαιουλάκος: "Προκαταρκτική συμφωνία για τον Πανιώνιο"

Δικαιουλάκος: "Προκαταρκτική συμφωνία για τον Πανιώνιο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ κοντά στην εύρεση οριστικής λύσης είναι ο Πανιώνιος, με τον Τζώρτζη Δικαιουλάκου να κάνει λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου με υποψήφιο επενδυτή.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανέφερε πως η αλλαγή σκυτάλης είναι προ των πυλών, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος τόνισε μέσω Facebook πως οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι πολύ κοντά στην εύρεση οριστικής λύσης για την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

" Προς επιβεβαίωση των όσων ειπε κατα την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κυριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μολις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφιου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτικη συμφωνια όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχων της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών. Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφιου επενδυτή. Αν και φύσει αισιόδοξος ανθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρονου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης".

Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο 3 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά τις επόμενες ημέρες, οι κυανέρυθροι θα κατέβουν στο παιχνίδι (σ.σ.: είχαν πετύχει να πάρουν αναβολή μίας εβδομάδας) και θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ