Αποσύρεται ο Αλευρογιάννης, σε αδιέξοδο ο Πανιώνιος

Αποσύρεται ο Αλευρογιάννης, σε αδιέξοδο ο Πανιώνιος

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης θέλησε να γίνει μπροστάρης στην προσπάθεια του Πανιωνίου να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, αλλά με πόνο καρδιάς εξήγησε τους λόγους που απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Ο ορθοπεδικός, Σταύρος Αλευρογιάννης, που είχε μπει μπροστάρης στην προσπάθεια που γίνεται για να αγωνιστεί ο "Ιστορικός" στη Stoiximan.gr Basket League τη νέα αγωνιστική περίοδο, εξήγησε τους λόγους που αποσύρει το ενδιαφέρον του για την δημιουργία τη ΚΑΕ Πανιώνιος. Όπως τόνισε, το κάνει με πόνο καρδιάς, επισημαίνοντας πως οι έγγραφες δεσμεύσεις δεν υλοποιήθηκαν. Σε αδιέξοδο πλέον η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η ανακοίνωση του:

"Είναι η ανακοίνωση που δεν ήθελα και δεν πίστευα ότι θα υποχρεωθώ να κάνω. Αντιθέτως, περίμενα ότι θα διαψευστούν οι φόβοι μου, ότι θα αποδειχθεί περίτρανα πως οι έγγραφες δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν. Δυστυχώς, τίποτα δεν έγινε.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι αποσύρομαι από την προσπάθεια για τη δημιουργία της ΚΑΕ Πανιώνιος. Το κάνω με πόνο καρδιάς, νιώθοντας κι εγώ υπόλογος σε εκατοντάδες αγνούς φίλους του "Ιστορικού", οι οποίοι από το υστέρημά τους έδωσαν τα 20 ευρώ, για να ξαναδούν τον Πανιώνιο ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

Σφίγγω το χέρι στον καθένα ξεχωριστά και τους ευχαριστώ που μοιραστήκαμε το ίδιο όνειρο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τους επιφανείς και οικονομικά εύπορους "φίλους" του συλλόγου, από τους οποίους πήρα υποσχέσεις, αλλά μηδαμινή συμμετοχή.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα πως δεν έρχομαι ούτε ως "Σωτήρας", ούτε ως "επενδυτής", ούτε ως ο άνθρωπος που θα σηκώσει το βάρος της δημιουργίας της ΚΑΕ. Είχα κι έχω διάθεση να βοηθήσω, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συζητήσαμε και οργανώσαμε, αυτοί που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στα συμφωνηθέντα, δεν αντέδρασαν, δεν κινήθηκαν, δεν έκαναν τίποτα απ' όσα υποσχέθηκαν.

Εύχομαι να υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή κάποιος ή κάποιοι, που θα σηκώσουν το βάρος κι ο Πανιώνιος θα βρεθεί ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. Εγώ θα είμαι εκεί, να τους βοηθήσω, έστω με το οικογενειακό ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Θα είμαι εκεί να τους κοιτάξω στα μάτια, όπως κοιτάζω καθέναν από εσάς, γιατί γνωρίζω και γνωρίζετε ότι έκανα περισσότερα απ' όσα περνούν από το χέρι μου,αν και ειμαι σίγουρος πως κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να μεταφέρουν ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ..."

Ο Πανιώνιος εκπέμπει σήμα κινδύνου

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24