ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Απολογούνται Πανιώνιος και Αλευρογιάννης

Απολογούνται Πανιώνιος και Αλευρογιάννης
EUROKINISSI

Η ΚΑΕ Πανιώνιος και ο Στάυρος Αλευρογιάννης κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή τη Μ. Τετάρτη (4/4, 10:00) και στη Νέα Σμύρνη είναι αισιόδοξοι πως δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα τους.

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Πανιώνιου με το Λαύριο για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League θα συνεχιστεί τη Μ. Τετάρτη (4/4, 10:00), όταν ο Σταύρος Αλευρογιάννης και η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ θα απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα απολογηθεί για όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα , ενώ η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ κλήθηκε για τις καταγγελίες του Λαυρίου και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στη Νέα Σμύρνη πάντως υπάρχει βεβαιότητα πως η ομάδα τους θα απαλλαχθεί έπειτα της παρουσίασης των νομικών της επιχειρημάτων, καθώς οι ισχυρισμοί της πλευράς του Λαυρίου - όπως αναφέρουν στον Πανιώνιο - δεν επιβεβαιώνονται από τις εκθέσεις της Αστυνομίας, της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας και του κομισάριου. Αυτό που υποστηρίζουν στον Πανιώνιο είναι πως στις εκθέσεις αναφέρεται το τι ισχυρίζεται το Λαύριο ότι συνέβη πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν και οι φιλοξενούμενοι κατήγγειλαν πως δέχθηκαν φραστική επίθεση στα αποδυτήριά τους, χωρίς, όμως, αυτό να επιβεβαιώνεται.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ