ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλευρογιάννης προς παίκτες Πανιωνίου: "Ή ταν ή επί τας με Ρέθυμνο"

Αλευρογιάννης προς παίκτες Πανιωνίου: "Ή ταν ή επί τας με Ρέθυμνο"
EUROKINISSI

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Πανιώνιο και οι παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να πιέσουν τους παίκτες για άμεσα θετικά αποτελέσματα. Εκτός με πειθαρχικό παράπτωμα ο Εσιάν Χέντερσον.

Ομιλία σε σκληρή γλώσσα περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας στον Πανιώνιο, με τον χρηματοδότη της φετινής προσπάθειας, Σταύρο Αλευρογιάννη, να εξηγεί σε παίκτες και προπονητικό team πως ο επερχόμενος εντός έδρας αγώνας με το Ρέθυμνο έχει χαρακτήρα τελικού για τον Ιστορικό.

Βλέπετε, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (92-74), ο Πανιώνιος βρίσκεται μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Basket League με ρεκόρ 1-11. Από πάνω είναι τα Τρίκαλα με 2-10 και ακόμη πιο πάνω, τρεις νίκες μακριά είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας και ο Κόροιβος Αμαλιάδας με ρεκόρ 4-8.

Οι κυανέρυθροι δεν έχουν άλλα περιθώρια αν θέλουν να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία και πρέπει να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς για να συνεχίσουν να παλεύουν με αξιώσεις.

Εκτός προγράμματος έμεινε, τέλος, τη Δευτέρα 15/1 ο Εσιάν Χέντερσον, ο οποίος παραπέμφθηκε στη διοίκηση μετά από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ