ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αλευρογιάννης: "Κατά 90% θα παίξει στη Stoiximan.gr Basket League ο Πανιώνιος"

Αλευρογιάννης: "Κατά 90% θα παίξει στη Stoiximan.gr Basket League ο Πανιώνιος"

Την πεποίθηση ότι ο Πανιώνιος θα φτιάξει ομάδα και θα συμμετάσχει στη Stoiximan.gr Basket League της νέας σεζόν, εξέφρασε ο ορθοπαιδικός Σταύρος Αλευρογιάννης στον Sport24 Radio 103,3.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες από την περσινή ομάδα έχουν υπογράψει αλλού. Προπονητής δεν υπάρχει. Ούτε διοίκηση. Το μέλλον του Πανιωνίου, πάντως, δεν είναι μαύρο και άραχλο. Ο "ιστορικός" θα κατέβει κανονικά στη Stoiximan.gr Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ο Σταύρος Αλευρογιάννης είναι σίγουρος γι αυτό. Κατά... 90% τουλάχιστον.

Ο γνωστός ορθοπαιδικός και επίδοξος μέτοχος στο νέο διοικητικό σχήμα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Βούρτσα, μπάλα και τραμπάλα" του Sport24 Radio 103,3 και μίλησε στον Σπύρο Καβαλιεράτο για την απόφαση του να εμπλακεί στην προσπάθεια που κάνει ο Πανιώνιος να κατεβάσει ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Σταύρος Αλευρογιάννης μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3:

Για τους στόχους του:

"Είμαι στο μπασκετικό χώρο πολλά χρόνια. Είμαι αθλητίατρος, δεν είμαι επιχειρηματίας, ούτε βιομήχανος, ούτε επενδυτής. Φέτος, παρακολουθούσα όλη τη χρονιά τον Πανιώνιο και για αυτό είπα πάμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί για να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που ανήκει. Ο Πανιώνιος έχει βαριά... φανέλα και είναι ένα ιστορικό σωματείο που αρμόζει στην Α1. Θα είμαι μέσα σε όλες τις προσπάθειες. Εμείς θέλουμε οι υγιείς φίλοι της ομάδας να βοηθήσουν στο εγχείρημα για να φέρουμε τον Πανιώνιο υγιή στη Α1".

Για το πλάνο του:

"Υπάρχουν νομικά ζητήματα, τα οποία χειρίζεται ο ερασιτέχνης. Τα παλαιά χρέη δεν υπάρχουν πλέον, λόγω ενός καινούριου νομοθετήματος. Μόνο κάποια χρέη στη FIBA. Αυτά θα ξεπεραστούν. Φτιάχνεται καταστατικό, συγκροτείται η νέα ΚΑΕ, που θα πάρει ΑΦΜ και θα δημιουργηθεί μετοχικό κεφάλαιο το οποίο πρέπει να αγοραστεί. Θα είμαι ένας από αυτούς που θα συνεισφέρουν. Υπάρχουν πολλοί υγιείς άνθρωποι και όλοι θα βάλουν πλάτη. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι θα βρεθούν τα χρήματα".

Για τις πιθανότητες που δίνει να παίξει ο Πανιώνιος στην stoiximan.gr Basket League:

"Νομίζω ότι είναι πάνω από 90%".

Για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο:

"Με τον κ. Δάρρα είμαστε και φίλοι και συνάδελφοι Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Το σέβομαι αυτό που έχει κάνει με τον κ. Ζαμάνη στην ΠΑΕ. Θέλουμε να ακολουθήσουμε τα βήματά τους. Θα σταθούν δίπλα μας, όχι μόνο δίνοντας τα φώτα τους, αλλά και οικονομικά. Δεν θέλω να διαχωρίσουμε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η πλατεία είναι μία, η Νέα Σμύρνη είναι μία".

Για τον Ίωνα Βαρουξάκη:

"Πέρσι προσέφερε πάρα πολλά και χωρίς αυτόν η ομάδα δεν θα είχε ανέβει. Όλα έχουν γίνει όπως πρέπει και ο πρώτος που έχει ερωτηθεί για το αν θα συμμετάσχει είναι αυτός. Δεν γνωρίζω την απάντησή του. Αν θέλει να συμπλεύσει θα ήταν ό,τι καλύτερο. Αν θέλει να μπει μπροστά θα συμπλεύσουμε μαζί του. Θέλουμε το καλό του Πανιωνίου".

Για το αν θα βάλει αυτός τα χρήματα, αν δεν βοηθήσουμε άλλοι:

"Δεν έρχομαι ως σωτήρας, ούτε ως επενδυτής. Μπορώ να βοηθήσω από πολλές πλευρές αλλά δεν είμαι επιχειρηματίας για να καλύψω όλο το ποσό. Θα συνδράμω οικονομικά στο μέτρο του δυνατού. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό".

Για παίκτες και προπονητή:

"Είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Το πρώτο που καίει είναι να γίνει το μετοχικό κεφάλαιο και να δημιουργηθεί η ΚΑΕ. Συζητάμε με προπονητές μεταξύ των οποίων και ο κ. Καλαφατάκης. Ο περισσότεροι παίκτες που υπήρχαν πέρσι έχουν κλείσει σε άλλες ομάδες. Θα δούμε πως θα φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές για την ιστορία του Πανιωνίου ρόστερ".

Για το πότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες:

"Μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ