ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζαγκλής για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Προνομιούχος που είδα το πάθος του"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, εξέφρασε και εκείνος με την σειρά του τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή την Τρίτη (19/3) σκορπώντας την θλίψη στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Η αναγνώριση, φυσικά, του "Τυφώνα" ξεπερνούσε τα ελληνικά σύνορα και οι επιτυχίες του αναγνωρίζονταν από ολόκληρο το μπασκετικό κόσμο.

Έτσι, ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους της Παγκόσμια Ομοσπονδίας εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του μεγάλου παράγοντα του Παναθηναϊκού: "Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου και την ειλικρινή συμπάθεια μου προς την οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, τον σύλλογο του Παναθηναϊκού και την οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ. Ήμουν προνομιούχος που είδα το αξιοθαύμαστο πάθος του για τον σύλλογο και το άθλημα. Είμαστε ευγνώμονες σε αυτόν και στους αδελφούς του, Παύλο και Κώστα, για όλα όσα έκαναν για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Τεράστιος σε κάθε κίνηση!
Γιαννάκης για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Τεράστια η απώλεια"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ