ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς τον Παππά στην Ρουμανία ο Παναθηναϊκός

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - VALENCIA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παππάς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κλουζ της Ρουμανίας, όπου θα δώσουν την Κυριακή (23/9) οι "πράσινοι" το επόμενο φιλικό τους.

Με μία απουσία θα αναχωρήσει το απόγευμα (22/9) ο Παναθηναϊκός με προορισμό το Κλουζ της Ρουμανίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το απόγευμα (23/9, 19:00) την τοπική U-Banca Τρανσιλβάνια σε φιλικό παιχνίδι. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά, ο οποίος αισθάνθηκε ήπιες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή.

Οι λόγοι της απουσίας του 28χρονου γκαρντ είναι προληπτικοί, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν "καθαρή". Ο Παππάς θα παραμείνει στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή. Αντιθέτως, όλοι οι υπόλοιποι "πράσινοι" προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (22/9) το πρωί στοΟΑΚΑ, συμπεριλαμβανομένου και του Νικ Καλάθη, που επέστρεψε από την Βαρκελώνη λόγω υποχρεώσεων με την EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ