ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός
EUROKINISSI/V.STOLIS

Χωρίς τον Θανάση Αντετοκούνμπο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μάτι.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό Superfoods, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο χτύπησε στο μάτι στην τελευταία προπόνηση του "τριφυλλιού" και παρά τον αγώνα δρόμου που κάνει από χθες (28/1) το απόγευμα μοιάζει απίθανο να προλάβει την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους".

Ο διεθνής φόργουορντ δέχθηκε χτύπημα στο μάτι στη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος και μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει αισθανθεί καλύτερα, σε σημείο που να μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι, οι "πράσινοι" θα παραταχθούν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) δίχως εκείνον στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Η κατάστασή του δεν είναι πάντως τόσο σοβαρή που να του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, εκεί όπου θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Θυμίζουμε ότι πέραν αυτού, το "τριφύλλι" δεν υπολογίζει ούτε στον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος -πέραν του ότι είναι τραυματίας- δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ