ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Ουίλιαμς με Κόροιβο

Χωρίς Ουίλιαμς με Κόροιβο

Ο Παναθηναϊκός έβαλε μπροστά για την επόμενη υποχρέωσή του χωρίς τον Αμερικανό γκαρντ αλλά και τον Νικ Καλάθη οι οποίοι δεν προπονήθηκαν.

Η ανατροπή και η σημαντική νίκη κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αφού οι υποχρεώσεις και οι δύσκολες αποστολές τρέχουν κυρίως για την Euroleague, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Μία μέρα λοιπόν, μετά το ματς με τους Ρώσους, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περίμενε τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Κόροιβο, όπου θ' απολέσει μια δυνατή προπόνηση ενόψει της συνέχειας στο Top 16 και τον εκτός έδρας αγώνα με την Νταρουσάφακα.

Η ομάδα του "τριφυλλιού" έχει κομμάτια να βελτιώσει στο παιχνίδι της κι εκεί θα επικεντρωθεί το επόμενο διάστημα. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν αφού εκτός προπόνησης έμειναν ο Έλιοτ Ουίλιαμς και ο Νικ Καλάθης. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, εκεί όπου είχε υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής (20/3), ώστε να ξεκουραστεί. Από την πλευρά του ο Καλάθης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, και αύριο (19/3) θα φανεί αν Τζόρτζεβιτς θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον Κόροιβο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ