ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λεκαβίτσιους στο Gomelsky Cup

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δεκατέσσερις (14) παίκτες στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Λούκας Λεκαβίτσιους, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός Superfoods για τη Μόσχα, όπου θα δώσει τα τελευταία φιλικά παιχνίδια. Με Χίμκι (27/9, 17:00) στον α' ημιτελικό του "Gomelsky Cup".

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μόσχα θα επιβιβαστούν το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods. Μετά το σημερινό (25/9), οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν για τη Μόσχα, όπου θα δώσουν τα τελευταία φιλικά τους παιχνίδια πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει δεκατέσσερις (14) παίκτες στη διάθεσή του για τους δύο τελευταίους αγώνες φιλικού χαρακτήρα, με τον Λούκας Λεκαβίτσιους να είναι ο μοναδικός απών. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, με το ιατρικό επιτελείο του "τριφυλλιού" να τσεκάρει μέρα με τη μέρα την πρόοδό του.

Θυμίζουμε ότι στον α' ημιτελικό του "Gomelsky Cup" το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (27/9, 17:00), ενώ μία μέρα αργότερα θα αναμετρηθεί με μία εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Νταρουσάφακα, ανάλογα με το αποτέλεσμα των δύο πρώτων αγώνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ