ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Κούζμιτς με Μπαρτσελόνα

Χωρίς Κούζμιτς με Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νίκη επί του Ρεθύμνου δεν άφησε ιδιαίτερα γλυκιά γεύση στον Παναθηναϊκό, λόγω του τραυματισμού του Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο 25χρονος σέντερ υπέστη βαρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα (29/10, 22:00).

Η εκτός έδρας επικράτηση επί του Ρεθύμνου δεν γιορτάστηκε από τον Παναθηναϊκό, λόγω του τραυματισμού του Όγκνιεν Κούζμιτς . Ο 25χρονος σέντερ πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις 2'23'' στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, πριν αποχωρήσει τραυματίας από το παρκέ, με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Άμα τη επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Ο βαθμός δεν είναι ακόμη σαφής (αν δηλαδή είναι β' ή γ' βαθμού, πιθανότερα το πρώτο), αλλά μοιάζει δεδομένο πως δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για την εκτός έδρας δοκιμασία με την Μπαρτσελόνα (29/10, 22:00).

Οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν το πρωί της Τετάρτης (28/10) για τη Βαρκελώνη, όπου μία μέρα μετά θα αναμετρηθούν με τους "μπλαουγκράνα" για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Κι από τη στιγμή που δεν θα είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς προτιμά να τον αφήσει στην Αθήνα για να αποθεραπευτεί πλήρως, ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Βλάντο Γιάνκοβιτς θα επανεκτιμηθεί πριν την απογευματινή προπόνηση. Θυμίζουμε πως ο διεθνής φόργουορντ δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κρήτη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ