ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Διαμαντίδη και Ουίλιαμς στα Τρίκαλα

Χωρίς Διαμαντίδη και Ουίλιαμς στα Τρίκαλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα (14/3, 18:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Έλιοτ Ουίλιαμς.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα (14/3, 18:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τόσο τον Δημήτρη Διαμαντίδη όσο και τον Έλιοτ Ουίλιαμς, την ώρα που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος επιστρέφει στη δωδεκάδα, έχοντας ξεπεράσει τις στομαχικές διαταραχές που τον ταλαιπώρησαν μέσα στην εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους απόντες, ο Έλιοτ Ουίλιαμς ξεκίνησε ήδη θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο αρχηγός του "τριφυλλιού" προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα για να ξεκουραστεί, πριν το κομβικής σημασίας παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (17/3, 18:00).

Το blog του Τζέιμς Φελντέιν

Πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που επικοινωνήσαμε για τελευταία φορά και αναμφίβολα αρκετά συναρπαστικά πράγματα συνέβησαν. Με πρώτο και καλύτερο το γεγονός ότι κατέκτησα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα μου, μετά τον τελικό κυπέλλου. Φυσικά εύχομαι να είναι ο πρώτος από μια σειρά τίτλων που θα ακολουθήσουν με τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι υπέροχα εδώ και δεν το κρύβω. Είναι χαρά, τιμή κι ευλογία να αγωνίζεσαι σε μια τέτοια ομάδα, σ’ έναν τόσο μεγάλο οργανισμό όπου σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να εμπλουτίσεις την καριέρα σου με όμορφες αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές.

Πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου στο Ελληνικό πρωτάθλημα και προς το τέλος του Top16 στην Ευρωλίγκα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε αγώνας είναι κρίσιμος και σημαντικός για εμάς με βασικό στόχο να παραμείνουμε "πεινασμένοι", να διατηρήσουμε το κίνητρο σε υψηλό επίπεδο, να δείχνουμε αποφασιστικότητα και όλα αυτά να τα συνδυάσουμε με συγκέντρωση και ηρεμία.

Με τον τρόπο αυτό άλλωστε χαλιναγωγείς τον ενθουσιασμό και δεν παρασύρεσαι. Μπορώ να εγγυηθώ για το θαυμάσιο κλίμα στην ομάδα αλλά και το τεράστιο κίνητρο για επιτυχίες που έχουμε όλοι. Φαίνεται αυτό από το επίπεδο των προπονήσεων άλλωστε.

Ο στόχος είναι κοινός και πρέπει όλοι μαζί να ζούμε, να κινούμαστε και να αναπνέουμε σαν ένας άνθρωπος. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα στα Τρίκαλα και το βέβαιο είναι ότι αυτές οι ομάδες όταν έχουν ν΄αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό μπορούν να γίνουν εξαιρετικά επικίνδυνες. Γιατί; Μα η απάντηση είναι τόσο απλή: Δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα! Θα παίξουν ελεύθερα κι άνετα, δεν θα έχουν πίεση, θα έχουν και ένα κίνητρο παραπάνω διότι κανείς δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει.

Ο σεβασμός σε κάθε αντίπαλο είναι δεδομένος από την πλευρά μας. Τον έχουμε δείξει και το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Διότι σεβασμός στον αντίπαλο σημαίνει πάνω απ’ όλα σεβασμός στον εαυτό σου και υγιής νοοτροπία.

Θα τα ξαναπούμε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ