ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαραλαμπόπουλος: "Να δώσω το κάτι παραπάνω"

Χαραλαμπόπουλος: "Να δώσω το κάτι παραπάνω"
INTIME SPORTS

Ο Χαραλαμπόπουλος μίλησε στο Sport24 Radio 103,3, τονίζοντας πως φέτος θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό στη σεζόν που έρχεται. "Να παρουσιαστούμε σκληροί", σχολίασε ενόψει ΣΕΦ.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στον Αλέξανδρο Τρίγκα. Θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω φέτος και τονίζει πως στόχος των πρασίνων είναι να παρουσιαστούν σκληροί μέσα στο γήπεδο ενόψει ΣΕΦ για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έχει αλλάξει τα τέσσερα χρόνια που είναι στον Παναθηναϊκό: " Έχω πάρει κάποιες εμπειρίες και πράγματα που θα με βοηθήσουν τώρα και στο μέλλον να είμαι πιο έτοιμος".

Για το αν υπάρχει πίεση φέτος: " Ο Παναθηναϊκός κάθε χρόνο έχει στόχο και τους τρεις τίτλους. Θέλει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει".

Για το πως νιώθει μέσα στην ομάδα: " Ακόμα μαθαίνω. Προσπαθώ να παίρνω πράγματα για να γίνομαι καλύτερος και να βρω έναν ρόλο".

Για το αν τον έχει βοηθήσει το Ευρωπαϊκό στον Βόλο: "Μ ε έχει βοηθήσει πολύ ο Βόλος και όλο αυτό που έγινε. Είμαι πιο έτοιμος με πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι λογικό μετά από τέσσερα χρόνια να θέλω να δώσω το κάτι παραπάνω".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών: " Δεν έχει σημασία που δεν θα έχει κόσμο. Θέλουμε να εμφανιστούμε σκληροί και δυνατοί μέσα στο γήπεδο να δώσουμε το 100% και αν το κάνουμε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το ότι πέρυσι κέρδισαν το πρώτο ντέρμπι και έχασαν τα πέντε επόμενα: " Έτσι είναι το μπάσκετ. Μπορεί την μία στιγμή να είσαι επιτυχημένος και την άλλη αποτυχημένος. Ο στόχος είναι να είμαστε σταθεροί όλη την χρονιά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ