ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαραλαμπόπουλος: "Αφήστε με να δουλέψω"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÄÏÎÁ ËÅÕÊÁÄÁÓ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για τον ρόλο που έχει στον Παναθηναϊκό και τη σχέση του με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε εντός έδρας του Άρη ( 70-54 ) με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να προσφέρει 6 πόντους (με 2/2 δίπ., 2/4 βολ.), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος σε 18'38'' συμμετοχής. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο φόργουορντ του "τριφυλλιού" δήλωσε ότι:

" Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παρά τις απουσίες του Άρη. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα. Χάσαμε την διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά γιατί έχουμε σημαντικό παιχνίδι στην EuroLeague. Σημαντική η νίκη και προχωράμε". Το πιο σημαντικό κομμάτι των δηλώσεών του ήταν αυτό που ακολούθησε, με τον 20χρονο φόργουορντ να απαντά σε ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία με τον Τσάβι Πακσουάλ: " Είμαι ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται εδώ πέρα. Συμμετέχω πιο πολύ στην προπόνηση και παίρνω περισσότερες πρωτοβουλίες και πιστεύω βγαίνει σιγά-σιγά στον αγώνα. Αφήστε με να δουλέψω κι όλα θα έρθουν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ