ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάντερ: "Ενθουσιασμένος με την παράδοση του Παναθηναϊκού"

Χάντερ: "Ενθουσιασμένος με την παράδοση του Παναθηναϊκού"

Ο Βινς Χάντερ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμφωνία του με την πλευρά του "τριφυλλιού", δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη στιγμή που έμαθε τι σημαίνουν οι "πράσινοι" για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το μίνι σίριαλ που δημιουργήθηκε με την απόκτηση του αθλητικού σέντερ που έψαχνε εσχάτως ο Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/2), με την ανακοίνωση της απόκτησης του Βινς Χάντερ . Ο απόφοιτος του UTEP θα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ευρώπη με τα χρώματα των "πρασίνων".

Μπορεί να μην γνωρίζει πολλά από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενθουσιάστηκε μόλις έμαθε τι σημαίνει το "τριφύλλι" στα μέρη μας. "Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη πρόκληση που ανοιγεται μπροστά μου", είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ και πρόσθεσε:

"Όταν έφτασε στα χέρια μου η πρόταση αμέσως πηρα πληροφορίες κι ενθουσιάστηκα με τη βαθιά παράδοση της ομάδας αλλά και το ενθουσιώδες κοινό που την υποστηρίζει! Έμαθα ότι πριν λίγες μέρες υπέγραψε και τον Έλιοτ Ουίλιαμς, είχαμε παίξει κι αντίπαλοι... Δεν έχω προλάβει να μάθω λεπτομέρειες, όλα έγιναν γρηγορα. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είμαι ένας αθλητης που δουλεύει σκληρά κι έχει υψηλό κίνητρο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας εντός των επόμενων ημερών (σ.σ.: δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία άφιξής του) με σκοπό να είναι διαθέσιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (25/2, 21:15) για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ