ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βράνκοβιτς: "Θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ"

Βράνκοβιτς: "Θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το φιλικό με την Παρτίζαν (23/9), εκεί όπου θα τιμηθεί μαζί με άλλες τέσσερις εμβληματικές φιγούρες του "τριφυλλιού".

Το δικό του κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο βετεράνος σέντερ θα είναι μεταξύ αυτών που θα βραβευθούν από τη διοίκηση των "πρασίνων" για την προσφορά τους στον σύλλογο, ενώ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς τους φίλους του "τριφυλλιού" να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, στις 23 Σεπτεμβρίου.

" Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα", ήταν η πρώτη ατάκα του Στόγιαν Βράνκοβιτς για τη βράβευσή του, για να προσθέσει: " Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια κι όπως έχω πει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ήταν τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω όμορφες αναμνήσεις κι εμπειρίες. Αγωνίστηκα δίπλα σε μεγάλους συμπαίκτες, γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους οι οπαδοί μας ήταν οι καλύτεροι και για όλα αυτά που έζησα οφείλω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην υπέροχη οικογένεια Γιαννακόπουλου".

Αναφορικά με τις στιγμές που θυμάται πιο έντονα από την τετραετή θητεία στον Παναθηναϊκό, είπε: " Φυσικά το κύπελλο Πρωταθλητριών στο Παρίσι το 1996. Ήταν το πρώτο μου και ήταν κάτι τεράστιο καθώς και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε για πρώτη φορά. Είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και δεν τα είχαμε καταφέρει. Στο Παρίσι το πετύχαμε".

Τέλος, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, που ανέπτυξε μια ειδική σχέση με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε το μήνυμά του ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης "Honouring our Legacy" στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ: " Θέλω να πω το εξής στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: Είστε οι καλύτεροι οπαδοί στον κόσμο και θα σας αγαπώ πάντα. Σας περιμένω στο ΟΑΚΑ γι’ αυτή τη μεγάλη εκδήλωση κι ανυπομονώ για τη στιγμή που θα σας συναντήσω και πάλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ